phone

+381 (0)64

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

Активност број 5

Конференција са 50 учесника- заинтересованим странама из области земаља прекограничне сарадње биће организована да прикаже ефекте виртуелне реалности на развој туризма и охрабри њен даљи развој. На конференцији ће бити представљени ВР водичи за Тврђаву Баба Вида и археолошко налазиште Кулина, као и ВР производи развијени од стране инструктура са ВР обуке- напредни ниво.

Конференција ће бити одржана у области Видин и трајаће 2 дана. Смештај и кетеринг ће бити обезбеђен учесницима. Један водитељ и један преводилац ће бити укључени у оквиру пројекта. Такође, материјал за конференцију, попут фасцикли, оловки, флајера, УСБ-меморијске картице са ВР презентацијама ће бити подељене учесницима.

Циљ конференције је да се постигне ефекат раста и одрживости пројекта кроз презентацију најбоље праксе и развијених производа, охрабрујући даљи рад на ВР производима за различите туристичке локалитете из области земаља прекограничне сарадње, који ће бити објављен на веб-сајту пројекта и промовисан кроз канале друштвених мрежа.

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %